mandag 4. april 2011

Mormor syr

Har jammen meg fått tidenes forkjølelse, og er en smule redusert for tiden. Ikke stort man orker når formen er elendig, men litt fikk jeg gjort i helgen. Har blant annet sydd ei romslig veske i rødt. Den er ca 45cm bred og ca 30cm høy. Kjøpte salgslisens på denne vesken i fjor engang, da på en mindre utgave. Datteren min ønsket seg en i en større størrelse, og da ble mønsteret forstørret opp da vettu. Tror hun bruker sin på skolen, så den rommer jo endel. Denne røde vesken kommer jeg til å legge ut for salg, og flere slike kommer etterhvert. Formen må bare komme seg litt først;)

Sydde også en Hello Kitty veske/nett i helgen. Denne hadde jeg en bestilling på, håper mottaker blir fornøyd:))

Denne lille reiseveska så dagens lys i forrige uke. Hadde litt Dora-stoff igjen og sammen med et prikket rosa stoff, ble denne til. Ser jo at jeg burde hatt Dora stoffet i midten, men tror neimen ikke det hadde vært nok prikket stoff da. Ja ja, Evalusken fikk den og toalettmappa i samme stoff, og jeg tror hun ble kjempefornøyd :))

Mandag kveld har alltid vært den kvelden hvor jeg tar med meg strikketøyet og drar på besøk til min mor, evnt. min søster. Da skravler vi samtidig som strikkepinnene får kjørt seg. Noe godt å spise pleier vi også å ha. MEN, plutselig ble det ikke slik lenger. Fikk nemlig et verv i 17.mai kommitèen (les: frivillig tvang), og møtene der går selvfølgelig hver mandag. Får jo tatt denne strikkeskravlekosekvelden en annen dag i uka, men det må liksom litt mer planlegging til da. Men, trøster meg med at det jo ikke er så lenge igjen til 17.mai, slik at man kan komme tilbake til "normalen".
JUPP, så da vet du hva jeg skal bedrive mandagskvelden med!

Kos deg, så blogges vi:))

6 kommentarer:

 1. Herlige vesker du har sydd.
  Du er utrolig flink med symaskinen.
  Håper du blir i bedre form snart, ikke moro å være slapp, spesielt ikke nå på våren for da er det så mye en har lyst til å holde på med.....ihvertfall er det slik for meg.
  Så må dere finne dere en annen strikkekveld, for det er så koselig å ha en slik kveld for uken.
  Godbedringsklem sendes til deg.

  SvarSlett
 2. Flotte vesker du tryller fram. Trivelig med strikkeskravlekvelder så jeg skjønner du savner disse, men som du sier så er 17.mai snart historie:-)
  God bedring og nyt uka!

  SvarSlett
 3. er innponert over alle de flotte veskene dine.

  SvarSlett
 4. Her inne er det mye fint å kikke på.
  Jeg har en award til deg liggende på min side:)

  SvarSlett
 5. Den store røde veska var kjempeflott!!

  SvarSlett
 6. skikkelige fine vesker, jeg er i det barnslige jørnet å likte spesielt godt hellokitty vesken :o) er den for salg ? om den er det så vil jeg gjerne kjøpe den !!!
  MASSE god bedring <3 klem !

  SvarSlett