søndag 8. januar 2012

Nytt år, nye muligheter...

Ja, da er vi allerede godt i gang med det nye året, forhåpentligvis blir det et supert år. Har masse planer fremover, da spesielt på håndarbeidsfronten. En av de største planene, er å komme til bunns i UFO-kurven, og ikke minst skal garnlageret reduseres betraktelig dette året. Skal delta på julemesse før neste jul, så det er bare å sette igang med produksjon.

Som du sikkert vet, har jeg en Finsk Lapphund. Han er ikke akkurat en nakenhund, så en dag bestemte jeg meg for at jeg skulle ta vare på "ulla" jeg børster av ham. Sparte en stund, og sendte så denne "ulla" avgårde til Marit Dertz, til spinning. I går kom det 230gr ferdig spunnet garn i posten, og det kjennes bare såååå deilig ut. Gleder meg til jeg finner det ultimate prosjektet til dette garnet! Og hvem vet; kanskje blir det mer Bob-garn etterhvert :)

Håper at jeg skal klare å oppdatere bloggen oftere i år, minst en gang i uka, får være et mål. Kanskje hver søndag er realistisk å klare, for da skjer det liksom ikke så mye i heimen på kveldstid. Håper også at DU vil fortsette å besøke bloggen, er jo litt morro når man vet at noen "titter" innom.

DU får ha en fortreffelig søndagskveld videre, og selvfølgelig ei herlig kommende uke :)
Her skal det strikkes på en UFO, som nærmer seg ferdig, JUHUUU!!!

4 kommentarer:

 1. Så fint garn, gleder meg til å se hva du klarer å lage av det. Ha en fortsatt riktig god søndag?

  SvarSlett
 2. Så spennende - strikke av "eget" hår:-)) Jeg gleder meg til å følge med hva du får ut av dette.

  SvarSlett
 3. Så spennende med "eget" garn. Jeg har en katt som viser sine spor rundt i huset, kanskje jeg skal samle det og få spunnet garn, hi hi.
  Dette hva veldig fint garn, og det blir artig å se hva du får strikket av det.
  Pernilla

  SvarSlett
 4. Endelig litt blogging fra mamma også! :)

  Bob-garnet var kjempe fint og deilig! Likte veldig godt at det var litt brunskjær i det, sånn som pelsen hans er :) :)
  Jeg leser bloggen din jeg vettu og følger med når du oppdaterer :)

  Nå som jeg har fått fiiiiiiiin symaskin får vi prøve å ha litt sykvelder da, hvis ryggen din tilsier det :) Så får du unna litt av stoffene dine :) (Er kanskje ikke så mye allikevel siden kista di var full av garn istedet!! Uuuuuuups! hehe)
  Mange klemmer <3

  SvarSlett