søndag 21. august 2011

Livet går videre

Nå er det virkelig lenge siden bloggen ble oppdatert, men det har neimen ikke vært tid til det heller. Mye har skjedd de siste månedene, dog veeeeldig lite på håndarbeidsfronten.
Mistet moren min 1. mai, og det har vært en tøff tid å komme gjennom. Dødsfallet var helt uventet, og fra beskjeden kom om at hun hadde hatt en hjerneblødning, gikk det ikke mange timene før det hele var over. Er veldig glad for at jeg fikk være hos henne disse timene, holde henne i hånden og prate med henne, selv om det ikke var kontakt å få med henne. Selvfølgelig var det tøft å se livet ebbe ut sakte men sikkert, men allikevel var det godt å være der. Savner mamman min noe helt forferdelig, og må stadig vekk ta meg i å tenke at "dette må jeg fortelle" mamma.

Tre dager etter begravelsen til mamma, stod ene gutten min til konfirmasjon. Syns det ble en fin feiring, på tross av det triste i forkant. Tusen takk til svigermor og søsteren min for god hjelp i forkant. Dere er topp.

Mitt oppi det hele fikk jeg meg også jobb, så sammen med masse jobbing i sommer, samt opprydding i mammas leilighet, har det ikke blitt tid til så mye annet. Husarbeid aner jeg nesten ikke hva er lenger, tar bare et skippertak i ny og ne. Håndarbeid har det også blitt så som så med i grunn. Kanskje går det bedre fremover, når jeg får "landet" litt.

Men nå vet "du" hvorfor bloggen har ligget brakk, men det blir nok mer liv her inne etterhvert :) Nå teller jeg dager til strikketreffet i Tananger starter, skal bli godt med noen dager fri.


HA EN FLOTT SØNDAG!!!

3 kommentarer:

 1. Hyggelig at du er tilbake! Veit litt om korleis du har det, da min mamma reiste herfrå etter en kort og vond tid med kreft. Trøsten er at eg "snakker med henne" likevel...inni meg. Gratulerer med ny jobb og nye utfordringer! Gler meg til å sjå kva du strikker etterkvart.Ønsker deg ei fin veke

  :o)

  SvarSlett
 2. Ja du har hatt litt av en sommer......Kjenner til det, mistet pappa 15.mai også dette var uventet.
  Men det er rrt hva me kommer oss gjennom! Nå vet eg ikkje hvor mange søsken du har, men me er 5 og stupte rett i ryddinga å nå er huset for salg, skal bli godt å bli ferdig....selvom det er sårt!

  Gleder meg til treffet eg og!!! Da skalme kose oss da!!! JUHUUUUUU

  Kos deg Heidi og ha ei flott uke!

  Go`klem Vibbedille :))

  SvarSlett
 3. Så trist å miste mammaen sin, og selvfølgelig et stort sjokk når det skjer plutselig og uventet. Man føler seg liksom så "alene" når man mister sine foreldre, særlig når begge to er borte. Det hjelper liksom ikke med med søsken og annen familile, man er plutselig blitt den eldste generasjonen -og det er en litt skummel tanke å venne seg til.
  Håper du du har bedre dager nå og at du begynner å få overskuddet tilbake igjen.
  jeg ønsker deg ei fin uke videre:)

  SvarSlett