tirsdag 24. juli 2012

On The Beach

For tiden går det en along på OnThe Beach på hobbyboden, og siden jeg allerede hadde startet på denne, var det jo bare å slenge seg med da. Jeg tror ikke jeg var helt med da jeg fant frem garn til denne, for det er mye mulig at jeg ikke har nok av det plommefargede garnet. Dette har jeg hatt liggende i mange år, så jeg tenkte bare at det blir jo flott sammen med det beige. Ja ja, har startet på armene nå, så får jeg se hvor langt det rekker. Har jo selvfølgelig funnet frem en annen matchende farge, så det skal nok bli så bra atte. Håper og tror at denne kommer til å passe perfekt, strikker i største størrelse, siden jeg vil at den skal være litt romslig.


Gleder meg til denne er ferdig, for jeg har flere prosjekter til meg selv på vent. Og disse skulle jeg selvfølgelig gjerne ha startet  på allerede i går :P  Alle de uferdige prosjektene snakker vi ikke så høyt om, de blir nok ferdige en gang ;) Burde kanskje melde meg på en slik "gjøre-ferdig-along" Hihi.

Ha en super tirsdag videre!!

1 kommentar:

  1. I have already been saving for our new book on this subject and your short article has made us all to save money. Your thoughts really responded all our issues. In fact, in excess of what we had known before we stumbled on your excellent blog. My spouse and i no longer have doubts as well as a troubled mind because you clearly attended to the needs in this article. Thanks....Best Cccam Server

    SvarSlett