fredag 18. september 2009

Og tiden flyr...

Utrolig hvor fort tiden flyr, og dermed også tiden mellom hver oppdatering her inne på bloggen. Tenk det er allerede leeenge siden strikketreffet i Tananger. En alldeles herlig helg forøvrig.
Har tatt meg sjøl litt i nakken i det siste, og har kommet i gang med å gjøre ferdig endel UFOer jeg har liggende.

Denne jakken manglet det bare halskanten og en kant nede på, så det var jo fort gjort i grunn å få den ferdig. Jakken er fra Maskerader nr. 8, og er strikket i Tynn Alpakka og Baby Silk fra DSA. Dessverre kunne den vært litt større i størrelsen, så den blir nok liggende en stund.Denne vesten manglet bare halsen, og vrangborden rundt ermeåpningene. Oppskriften er fra Maskerader nr. 7, og er strikket i Sulka fra DSA. Den passer perfekt, til en forandring.


Denne lille kjolen strikket jeg under strikketreffet i Tananger, kun ermene og det andre småtteriet jeg har gjort her hjemme. Sikkert på tide å få montert den også, men trøster meg med at vesle Eva nok er litt lita til den ennå.


Og her er mitt aller første Levina-sjal, klart til trådfesting og blokking. Virkelig et kjapt sjal å strikke, så nummer to er allerede på pinnene. Den lille trådtufsa på bildet er det som ble igjen av 200g garn. Satt nesten med hjertet i halsen da jeg heklet kanten rundt.


Hadde liksom planer om å ikke ha så mye forskjellig på pinnene, men de planene ble det neimen ikke noe av. Startet på denne hettejakken i går, syns den er utrolig lekker. Garn og mønster er bestilt herfra.
Ellers prøver jeg å få unna nisseklærne til Fagstrikknissene mine. Mangler vel i grunn bare jakka til nissefar nå tror jeg. Allt det andre halvferdige jeg har liggende, får jeg gyve løs på sånn etterhvert.
På sømfronten, skjer det veldig lite for tiden. Har veldig lysst til å sy litt, men når jeg nesten blir sengeliggende i flere dager etter å ha sittet noen timer foran symaskinen, så velger jeg å droppe det. Derfor har jeg nå startet å selge unna mesteparten av stofflageret mitt. Foreløpig har jeg en salgstråd inne på Hobbyboden, men kommer nok til å legge ut litt her også etterhvert.
Nå er det atter helg, og den skal nytes med sjalstrikking og hettejakke-strikk. Håper du også har lagt hyggelige planer for helgen, og husk at når du legger igjen spor etter deg her hos meg, så besøker jeg deg så snart jeg har anledning.
5 kommentarer:

 1. Wee:) Endelig oppdtatering ;) Hehe :)
  Kjempe masse fint du har gjort ferdig den siste tide da! Ser deg etterpå, vi da! Klem

  SvarSlett
 2. Hei, ligger award til deg inne på bloggen min ♥

  SvarSlett
 3. Det var artig å se at det var litt liv fra bloggen din igjen også. Mye nytt og fint du har strikket.Titter innom her snart igjen,så ha en fortsatt fin dag og en koselig høst:-))

  SvarSlett
 4. Godt å se at det er flere nn meg som holder på med UFO-opprydding om dagen. :O)
  Bra jobba og stå på videre!!

  SvarSlett
 5. Heia mormor!
  Kosli blogg, å så my fint du lage.
  Tanangerkjolen vart kjæmpefin, flotte farga.
  Ha goe fine daga!

  SvarSlett