onsdag 19. august 2009

En aldri så liten oppdatering fra moi

Endelig fikk jeg somlet meg til å presse litt på klærne jeg har strikket til barnebarna, og tatt bilde av allt sammen. Allt er strikket i Sublime, baby cashmere merino silk, et helt fantastisk, nydelig garn. Frister veldig å strikke mer av dette garnet.
Først ut er kjole, lue og jakke til vesle Eva.
Så et sett til lille Anders, bestående av lue, genser og bukse. Fargen på genseren er egentlig lik lua og buksa, selv om det ikke vises her. Orket bare ikke å ta nytt bilde.


I helgen, var min kjære og jeg i Edinburgh. Feirer snart 20 års bryllupsdag, og tok derfor denne turen for å være litt alene sammen. Litt hektisk å bare være fra fredag til søndag, men pytt pytt. Likte meg veldig godt der, og kommer nok garantert til å ta en tur igjen senere. Lørdagen ble det gått flere mil, tror jeg. Hotellet vårt lå i den nyere delen av Edinburgh, så da tok vi beina fatt og gikk til den gamle delen. Fikk sett slottet, men dessverre fikk vi ikke med oss oppvisningen til Edinburgh Military Tattoo. Allt av billetter var utsolgt, og det var jo litt kjedelig.

Min kjære foran slottet.


Bilde tatt fra utsiktspunkt på slottet.


En av mange jøglere som befant seg i gaten opp mot slottet.


Hva gjør man ikke for å tjene litt penger.


Hadde jo på forhånd funnet et par garnsjapper jeg gjerne ville stikke innom, og heldigvis lå denne i gamledelen. Var vel ikke all verden med utvalg av garn her, men noe ble da med meg ut derfra. Forøvrig en veldig koselig liten butikk, med ei hyggelig dame bak disken:)


Artige poser til garn var det også. Brettet av aviser av tidligere gatebarn i India. Inntektene av disse gjør det mulig for dem å få /gi andre en utdannelse og en plass å bo.

Og her et bilde av posens innhold.


Som jeg skrev i forrige oppdatering, har jeg farget garn i sommer. Noe av garnet prøvde jeg å farge slik som en blomst inne på Vibbedilles blogg, og slik blir det når det strikkes av det. Litt merkelig kanskje, men sånn er det vel bare når en er fersk i fargegamet.
Nå er det bare 8 dager igjen til strikketreffet i Tananger, og sommerfuglene har startet å innta kroppen min. Er jo spent fordet om det er tredje gangen jeg drar på treff. Men aller mest gleder jeg meg. JUHUUU!!!
Nå skal det settes bokbind på x antall skolebøker, før sofaen inntas med kaffe og strikketøy. Ha en super kveld alle sammen;)


4 kommentarer:

 1. Du errene eksperten, så mye fint har du laget. Jeg synes garnet var kjempefint. Likte fargene veldig godt. KJekk tur ser det ut at dere har hatt. :-)

  SvarSlett
 2. Du er så flink, mamma! Ungene kler klærne kjempe godt!!:) Så mykt og godt og:) Fine bilder fra turen også!

  Nå er det ikke lenge til jeg ferdig med det pom-pom-skjerfet, og har kommet et lite stykke på fantasiraffen :o) Wee:) Har til og med laget kort til deg og pappa! Guri og jeg får til for tiden ;) Hehe. Ha en fin dag da, mamsen:) Klem

  SvarSlett
 3. Takk for et koselig møte i Tananger!
  Så nydelige barneklær du har strikket, både i farger og modell!
  Leser at du gjerne får vondt i skuldrene når du syr. For meg er det omvendt. Men jeg greier ikke å la pinnene ligge.
  Ha en god helg!

  SvarSlett
 4. Så utrolig masse flott du har strikket! Ser ut som dere har hatt en skikkelig fin tur også. Jeg har booket reiser dit 3 ganger, men aldri fått dratt. :O)

  SvarSlett