mandag 1. november 2010

Vognpose til mormors gullgutt

Mine barnebarn begynte i barnehagen i høst, og minstemann, som fortsatt sover på dagtid, trengte vognpose som kunne brukes i barnehagen. Hadde tenkt å kjøpe dette til ham, men fant plutselig ut at det kunne jeg jo prøve å sy. Fant et mønster på nett, bestilte stoff, og leita frem ei dyne som aldri ble brukt. Og da pakken med stoffene kom i posten, var det bare å sette i gang.
Resultatet ble en ganske brukbar utgave av en såkalt voksipose. Kunne nok kanskje gjort hetten noe annerledes, men allt i allt er jeg veldig fornøyd med resultatet:))
Posen dekorerte jeg med "kallenavnet" vi av og til bruker på vesle Anders, syns det ble litt kult;)


Ellers går nå dagene stort sett til julegaveproduksjon. Håper å komme i mål med det meste jeg har planlagt, men i grunn er det jo ikke noe stress.... finnes mye flott å få kjøpt også :P
Kjenner jeg begynner å glede meg litt til jul, håper bare den følelsen holder seg her!!!

Ønsker alle som titter innom bloggen min ei herlig uke:))

8 kommentarer:

 1. Så flink du er. Posen ser super ut. :))

  SvarSlett
 2. Hihi,den er såå fin:) Tusen takk mamma :) Nå har jeg laget vannbakkels, skal bare fylle de med krem/vaniljekrem, så kommer vi innom etter bhg =)

  SvarSlett
 3. Den er kjempefin. Godt jobba.

  SvarSlett
 4. Så fin den blei, sku ønske æ kunne trylle sånn. Satt å sleit me å lage ei kappe i går.... Tenke IKKE å blogge den, hihi

  SvarSlett
 5. Dette var en skikkelig fin vognpose altså:)

  SvarSlett
 6. Kjempefin vognpose du har laget:) Ingen lik så den blir veldig personlig også.....

  SvarSlett
 7. Artig å se i bloggen din Heidi!
  Kjempeflott vognpose - og ekstra bra den er helt personlig når den brukes i barnehagen så er det ingen mulighet for forbytting ;-)
  Savner treffene våre, her er det bare jobb og jobb og knapt tid til å trekke pusten ... men produsere får jeg jo til heldigvis, både hjemme og med jobbens prosjekter ;-)

  SvarSlett
 8. Hei, den var knallkul! Du sier du fant mønster på nett, kan du peke i en retning?

  SvarSlett