lørdag 12. februar 2011

Hello Kitty

Den 25.januar startet jeg på HelloKitty genser til Evalusken min, og i dag 12.februar ble den ferdig. Håper bare at den ikke er for liten til henne, det ville vært katastrofe.
Genseren er strikket i Smart, og motivet er brodert på med maskesting. Motivet fant jeg HER,
og selve genseren er en helt vanlig raglangenser, str. 4år, fra Nøstebarn-boka.Da er det bare å finne frem garn og sette i gang med genser til AndyPandy også. Blir ingen HelloKitty på ham da, men tenkte på Lokomotivet Thomas. Ganske enkelt motiv, tror jeg:))
Ellers går det i litt prematurstrikk her innimellom allt annet, holder på med et teppe i babyull, veldig grei TV-strikk. CPH'n min, som jeg var så fast bestemt på å gjøre ferdig, ligger der så godt i kurven atte. Kanskje når genseren til Anders er ferdig, skal jeg få ferdig jakken min? Ja, tror jeg satser på det :P
Nå skal jeg jammen ta med meg kaffekoppen og ta en liten bloggrunde... kanskje dukker jeg opp inne hos DEG!!!
HA EN FLOTT HELG VIDERE :))6 kommentarer:

 1. SÅ fin den genseren er, og at du får til de maskestingene. Har prøvd, men det blir seende helt ræva ut:/
  Ha en strålende morsdag:D

  SvarSlett
 2. Så fin- jeg er ikke i tvil om at denne genseren blir en favoritt!
  Nyt dagen din:-)

  SvarSlett
 3. Artig å se hva du har strikket! Hello- kitty- genseren ville nok gullungen min blitt glad for og! Likte også de monsterbuksene. Moro at strikking har blitt på mote igjen!

  SvarSlett
 4. Hei. Hello Kitty genseren var kjempeflott. Er det mulig å bestille en hos deg i str 4 år? Barnebarnet mitt vil bli veldig glad for en slik en så håper å å få kjøpe en av deg :)

  SvarSlett
 5. Hei! Jeg ønsker å strikke en slik genser til jenta mi, men finner ikke oppskriften på motivet. Har du den så du kunne ha delt den i detalj her? Da hadde lille Frida blitt veldig glad. ��

  SvarSlett
 6. Hei .Jeg finner ikke oppskriften på Hello Kitty genseren-er det mulig å kjøpe mønsteret hos deg?

  SvarSlett