lørdag 2. juni 2012

Ei veske har sett dagens lys...

Da var det atter en evighet siden bloggen ble oppdatert, merkelig hvordan tiden bare flyr avsted. Vil så gjerne blogge mye mer, men med fullt opp i livet med to jobber i tillegg til hus og heim, er det neimen ikke lett å finne tid til allt man ønsker å gjøre. Blir forresten ikke gjort stort på hobbyfronten heller, så da er det jo like greit å ikke blogge. Hvem er vel interessert i høre kjedelige beretninger om jobb, jobb og atter jobb?
Meeeen, i dag har jeg altså prioritert syrommet, og har fått gjort ferdig ei veske jeg startet på for noen uker siden. Ble veldig fornøyd med denne egentlig, så kanskje blir det flere av samme typen etterhvert. Vesken er sydd etter et Keyka Lou mønster, og jeg har liggende flere mønster fra denne damen.Kom plutselig til å tenke på at jeg sydde en pung også, da jeg startet på vesken. Den manglet kun å få påsydd en pynteknapp, og i dag ble det endelig gjort. Denne er også etter et Keyka Lou mønster.Nå skal jeg gå igang med nok ei veske, stoff ble funnet frem i går, så det er bare å sette igang å kutte. Vil ikke gå i detaljer rundt denne vesken for øyeblikket, da det skal være en gave. Men kommer tilbake med bilder og reaksjoner fra mottaker om et par-tre uker. Da er den nemlig levert mottaker.
 Men, da skal jeg sette i gang her, så du får ha en flott helg videre, og så blogges vi om ikke så allt for lenge.2 kommentarer:

 1. Så flott veske og pung du har sydd.
  Keyka Luo sine mønster er veldig flotte og lette å sy etter.
  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 2. ENDELIG liv fra deg ;)))))

  Snadder veske du har sydd! Gid eg kunne!
  Får holde meg til pinnene eg tror eg hehe

  KOS deg og ha en herlig søndag!

  Go`klem fra Vibbedille ;))

  SvarSlett