mandag 30. januar 2012

Poseholder og litt til...

For leeeenge siden ytret min eldste datter et ønske om en poseholder, og joda, det skulle jeg sy til henne. Ikke noe problem det:P
Men, så gikk det slik som det av og til gjør..... jeg glemte bort hele greia!!!
Frem til i går, da datteren min igjen nevnte denne poseholderen jeg hadde lovet å sy. Og jammen fikk jeg sydd, ikke bare en poseholder, men to. En til hver av jentene mine :D
Slik ble de, og jeg tror begge var fornøyd også (kun et bilde, da begge holderne er klin like)Ellers har jeg fått festet endel tråder på ting jeg hadde strikket før jul i fjor. Kan du skjønne at slikt skal ta sånn tid? Jeg er seriøst kronisk treg på å gjøre meg helt ferdig altså :P Har et forbedringspotensiale der ja!!!

Liten uglevest i str. ca 3-6 mnd. Strikket i Smart, tror jeg.


Balaclava (husker ikke hvilket garn)


Beaufort Hat, strikket i Nepal


Ellers har jeg sikkert mer liggende som bare mangler litt trådfesting etc., Må bare rydde litt i diverse kurver, så dukker det nok opp noe.
Strikker fortsatt på kragejakka mi, dabbet noe av de siste dagene, fordi jeg startet på en Wood Hollow (Ravelry-link), og da har jeg selvfølgelig kun strikket på denne da. Har planer om å strikke meg et Winter Berries scarf (Ravelry-link), trenger noe å ha rundt halsen og garn til denne har jeg liggende. Så da blir vel kragejakka nedprioritert litt til, tenker jeg. Pytt pytt, er ingen hast med den jakka allikevel.
Ettermiddagen/kvelden i dag, skal nytes sammen med min kjære søster, og tanten min. Skal bli godt med noen latterfylte timer. Alle tre har litt tunge dager innimellom, og da er det godt å få en dose med latter og glede.
Ha en herlig mandag du også :))

3 kommentarer:

 1. Så flott! Da har du 4, eller rettere sagt 5 avsluttede prosjekter. Det er vel sånn for de fleste av oss at blir arbeidet lagt bort så tar det si tid før man ferdigstiller det.
  Klem og ei fin uke videre til deg:)

  SvarSlett
 2. Flotte luer du har strikket. Symaskinen kan du også håndtere ser jeg! Ønsker deg en flott påske!

  SvarSlett
 3. Nydelig poseholder.
  Det hadde jo vært en fin ting til julemessa, slike er det alltid noen som trenger.
  Fine luer har du også strikket.
  Ha ei god helg!

  SvarSlett