fredag 15. januar 2010

JULEGAVE-ALONG

Var en tur inne på Sylvez sin blogg, og der hadde hun startet opp en julegave-along for julen 2010. Siden jeg har sett meg lei på stress og mas den siste tiden før jul, og nå har tenkt å få unna julegavene i god tid, slengte jeg meg like godt med på denne alongen. Skulle DU ha lyst til å være med, er det bare å ta turen til Sylvez sin blogg og melde deg på. Der finner du også mer inngående opplysninger om alongen.

På strikkefronten skjer det da noe for tiden. Er nettopp ferdig med et Little Colonnade, (Ravelry-link) av Stephen West. Har ikke fått festet tråder og blokket det ennå, så bilde får komme siden. Sjalet veier 95 gr., og legges til i "ingen bønn alongen" inne på HB. Fra før av har jeg strikket ei lue på 70 gr., og et pannebånd på hele 17 gr. Totalt 182 gr.


Har veldig lyst til å starte på nok et sjal, nemlig dette. Eventuelt starter jeg på denne. Eller kanskje det blir begge. Hehe. Skal gå på garnjakt i lageret mitt, og se hva jeg finner:)
Ha en superduper herlig helg, det skal jeg nemlig.

2 kommentarer:

 1. Får ikke sett bildene du har linket til....:/ Man må være innlogget eller noe..

  Fin lue og fint pannebånd!! Som alltid:) Du er så flink atte:) Og masse oppdateringer i det siste her inne og, ikke dårlig!:)

  Glad i deg mamsen, klem fra Cathrine<3

  SvarSlett
 2. Hei
  Så gøy at du ville bli med på Julegave-alongen inne hos meg. Tror det skal bli veldig gøy, jeg ;)

  SvarSlett