mandag 4. januar 2010

Nytt år - Nye muligheter

Da var året 2009 over, og vi har allerede kommet noen dager inn i 2010. Starter årets første innlegg med en liten bildekavalkade over hva jeg fikk laget i de siste ukene før jul. Må innrømme at det ble et fryktelig stress, så nå skal julegaveproduksjonen starte mye tidligere.

Vine Lace Top Down Cardigan, strikket i Northampton Bulky fra Valley Yarns. Den ble selvfølgelig for liten til meg, så garn til en ny ble kjøpt inn umiddelbart. Denne gang i originalgarnet.Empire-lue strikket i rød Perfect.
Hello Kitty lue, også strikket i Perfect.

Nok en Empire-lue strikket i Perfect, seff. Emma bare elsker denne:)


Shetland Triangle Lace Shawl, litt usikker på hvilket garn det ble strikket i.


Levina-sjal strikket i Kauni.


Milo, strikket til ei lita jente i Sverige. Den er strikket i Hacho.
Ellers fikk jeg også strikket litt annet småtteri, som jeg ikke fikk tatt bilder av før det forsvant ut av huset.

Har som alltid flere prosjekt på pinnene samtidig, og siden jeg har meldt meg på ingen bønn-alongen inne på Hobbyboden, gjør det jo ingen ting at det er masse påbegynte strikketøy hos meg. Kluet er bare å huske å veie påbegynte arbeider før jeg fortsetter å strikke på de. Ingen bønn-alongen går nemlig ut på å strikke fra lager fra og med 01.01.2010, og ikke kjøpe nytt. Første mann til 10 kg brukt garn fra lager, får en overraskelse.

Dette er min Central Park Hoodie, snart ferdig med ryggen. Strikker den i Northampton fra Valley Yarns, syns det er et ganske godt garn å strikke av, og forholdsvis rimelig også. Denne skulle liksom være julestrikketøyet mitt, men det fristet ikke allikevel. Denne skal veies før jeg starter opp igjen på den.


Denne derimot, har jeg strikket ganske mye på i jula, og det skal bli en hette-genser til slutt. Gytha er navnet på den. Strikker denne også i Northampton.


Fikk lyst til å strikke meg et Ishbel-sjal, så jeg fant frem to nøster med selvfarget 2ply baby-alpakka, og satte igang. Tror dette kan komme til å bli riktig så flott.


Og så ble jeg så fristet av Lykketrollet sine Bella's mittens, så jeg måtte bare også starte på et par. Strikker i freestyle, men tror de blir for smale for mine hender. Godt Emma har smale puselanker.


For å redusere litt på garnlageret mitt, har jeg hatt en aldri så liten opprydding. Ble en stor papirpose med garn til moderen, nærmere bestemt 3,9kg garn. Deilig å bli kvitt slike enkeltnøster og kjekt for min mamma som strikker mange par sokker i løpet av året.
Da er det bare å få fart på strikkepinnene, slik at garnlageret "får bein og gå på"2 kommentarer:

 1. Hei!
  Falt tilfeldigvis innom bloggen din..., det er jeg veldig glad for, for her var det mye inspirasjon å hente... :O)
  Du lager veldig mye flott!
  Likte veldig godt empire luen, og den svarte/mørkebrune jakken du hadde strikket(som var litt liten) Er det lov å spørre om disse oppskriftene ligger et sted i cyberverdenen og om du kan være så snill å linke til dem... har så lyst til å strikke de jeg også... :O)

  Håper det er greit at jeg legger deg til i link listen min, sånn at jeg lett kan finne igjen til deg!

  klem fra det kalde østlandet...

  SvarSlett
 2. Så mye flott du har laget. Den jakken var jo bare helskjønn :)

  SvarSlett