mandag 25. januar 2010

Skjerf og lue

Er godt i gang med "ingen bønn alongen", og har strikket et skjerf og ei lue. Har endel prosjekter på pinnene, noe er nettopp påbegynt, noe er straks ferdig.
Skjerfet jeg har strikket er et Baktusskjerf, og det er strikket i Fun fra Online. Ble gyselig stygt, men fikk da brukt opp de fire nøstene jeg hadde liggende. Kan ikke fatte at jeg har kjøpt de engang. Lua derimot, ble jeg veldig fornøyd med. Om du er medlem på Ravelry, finner du mønsteret der. Den heter ETTA, og er et gratismønster. Strikket lua i en tråd Sublime cashmere merino silk, og en tråd alpakka fra DSA.
Baktusskjerf
Luen ETTA
Gikk selvfølgelig på en liten sprekk, og bestilte litt garn fra Pickles. Har ikke testet garnet derfra, så derfor innvilget jeg meg denne sprekken. På lørdag ramlet det derfor 400gr nydelig garn ned i postkassen min. Noe av det har om ikke lange tida blitt til et ferdig prosjekt:) Resten av Pickles-garnet har jeg også planer for, men må nok få ferdig litt annet før det kommer på pinnene.
Når det gjelder julegave-alongen, har jeg ikke noe ferdig ennå, men er i full gang med første gave. Bilde kommer senere. Mulig jeg kommer til å starte på et av de større julegaveprosjektene snart, slik at sjansen for at det blir ferdig før jul er tilstede. Snakker av erfaring vettu, ting tar tid:P
Håper du får en superduper uke, så "snakkes" vi siden:)

3 kommentarer:

 1. Kjempe fint skjerf og kjempe fin lue! Skjerfet har jeg sett før da =) Flink du er mamma! Klem

  SvarSlett
 2. Flotte ting, fint å ha mye tilbehør.:)

  SvarSlett
 3. Hva mye fint du lager. Da mener jeg mye og fint!
  Jeg fant hit da jeg sku se hvem som var med på julegavealongen.
  Kommer tilbake!

  Ønsker deg en fn helg!

  Pernilla

  SvarSlett