søndag 7. februar 2010

Mine første FERDIGE votter ever...

Jupp, som overskriften sier; Jeg er ferdig med mitt første vottepar. Har da startet på ymse votter opp gjennom årene, men har aldri blitt ferdig, så disse her er jeg virkelig stolt over. Dette er da mine Bellas Mittens, som liksom alle strikker for tiden. Jeg har strikket dem i LOIRA, som er 100% Virgin Wool Geelong. Garnet har jeg selvfølgelig farget sjøl, med fargepulver fra et tre som heter Logwood, bestilt fra en plass som heter Renaissance Dyeing. Nå skal det sies at jeg først startet på et par i Freestyle, men de ble jo aaaalt for små, så den ene jeg strikket skal rekkes opp igjen. Disse vottene skal det iallefall strikkes fler av etterhvert. Emma'n min ville ha et par også, så jeg får dykke litt i garnlageret, og se om jeg har egnet garn.
Et sjal har jeg også strikket meg siden siste oppdatering. Det er et Hole in Hole sjal, strikket i Pickles cashmerino. Nydelig garn!! Sjalet er ikke blokket ennå, for den forbannede vaskemaskinen tok kvelden her om dagen, og blir ikke fikset før på onsdag:(
Spørs om jeg ikke må få lånt meg en vaskemaskin, slik at jeg kan få blokket det, vil jo gjerne ta det i bruk!!!

Hadde store planer om å sy i helgen, men gårsdagen forsvant som dugg for solen. Tok en bytur med min kjære, og da gikk jo timene unna:) Senere på dagen bestemte jeg meg for at jeg var litt "barnebarn-tørst", så da valget jeg å ta turen opp til min kjære datter. Var så koselig atte:)
Fant frem noen mønster i går kveld, og tenkte at søndag skal være sydag. Men hva skjer? Joda, omgangssyke!! Ærlig talt, nå er jeg lei av å være sjuk altså!!!!!
Blir ikke noe sydag i dag nei, får stable meg i sofaen med litt strikketøy, tenker jeg.
Håper du som er innom, har en frisk og flott søndag:)

3 kommentarer:

 1. De vottene har jeg og på pinnene mine og de var artig å strikke på helt til jeg kom så langt at jeg lurer på om de blir litt små og der ligg de nå.
  Jeg må vel bare bli ferdig, det er sikkert en eller annen som vil ha de.
  Sjalet ditt ser kjempefint ut, det må jeg få se blokket.

  Har akkurat kommet hjem fra jobb og nå klør det i fingrene etter å få strikke litt.

  Ha en fortsatt fin søndag!

  Pernilla

  SvarSlett
 2. Jøøøøøss ikke dårlig, mamma!:D hehe. De var fine de vottene.......hint hint......Og sjalet også!! God bedring! Klem

  SvarSlett
 3. Tror nok det er mange som strikker de for tiden, men flotte er de. Fint sjal også. :))

  SvarSlett