søndag 21. februar 2010

Vinterferie

Da var det jammen meg vinterferie allerede, og den skal nytes av både liten og stor. Ja, nå skal vi ikke på noe ferie da, for far sjøl skal jobbe hele uka. Men man kan jo nyte ferien i heimen også. Håper å få strikket masse den kommende uka, holder nemlig på med noe spesielt som skal være ferdig før lørdag 6.mars. Da skal minste jenta feire ti-årsdagen, med pyjamasparty for alle jentene i klassen. Det jeg strikker på er hemmelig foreløpig, for det skal være en overraskelse for alle gjestene. Bare håper jeg blir ferdig, for det er mye jobb!!!

I helgen syns jeg at jeg har fått gjort ganske så mye. Har seff strikket på det hemmelige, men jeg har også sydd meg et par kjoler. Er sånn passe fornøyd med resultatene, likte mønsteret veldig godt.

Den grå kjolen, er sydd i stretch chenille med hette. En turkis katt pryder fremsiden nederst. Veldig god passform på denne syns jeg, så det er absolutt et mønster jeg kommer til å bruke flere ganger.



Kjolen sett forfra:)





Nærbilde av kattepusen!!





Kjolen sett bakfra:)





Kjole nummer to er samme kjolen som den grå, men den er uten hette, og så har jeg laget den noe kortere. Hadde et fleecepledd fra Nille liggende, som var dobbelt med en farge på hver side. Sprettet de ifra hverandre, og vips ble det en forholdsvis tynn fleecekjole ut av det. Kjolen pyntet jeg med en blomst på brystet. Elsker Marimekko, så jeg kopierte en blomst fra deres design. Vet ikke helt om jeg kommer til å bruke denne så mye, syns stoffet er litt ekkelt å ha mot kroppen.






Og det beste av alt, er at ryggen ikke har kranglet noen ting mens jeg har sydd, og det er jo bare helt supert. Så da skal det nok syes litt mer fremover:)


Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen, og fortsette på hemmelighetene mine. Ha en fortsatt herlig søndagskveld og selvfølgelig en GOD VINTERFERIE:)



2 kommentarer:

 1. Så fine kjolene ble!:D Og vedder for at de kler deg kjempe godt=) Ser skikkelig deilige ut! En vakker dag skal du sy one-piece til meg, mohahaha :D

  Så bra at ryggen ikke har streika i helga, spesielt nå som du har hatt "fri"helg..:)

  Klem fra Cathrine:)

  SvarSlett
 2. WOW..., kjempeflott kjoler. Likte spesielt godt den lyse med turkis katt på... :O)

  ha en strålende kveld!

  SvarSlett