tirsdag 9. mars 2010

"Dettebass" har kledd på seg

Mitt eldste barnebarn, Eva, har en kosebamse som hun fikk da hun var nyfødt. Den følger med henne over alt, og er vel noe av det kjæreste hun har. I tidens løp, har "Dette", som hun kaller ham, blitt temmelig tynnslitt, derfor var det på sin plass at han fikk seg en dress. Noen få dager senere, har "Dette" fått ribbestrikket hel dress med hette, og han er såååå fornøyd:) Ja, jeg tror Eva er fornøyd også, altså!

Her sitter han glad og fornøyd og posserer villig for fotografen. Er han ikke fin?


Baksiden må jo også vises frem. Han ble fornøyd når han hadde fått hull i dressen til halen sin;)

Og så et fra fremsiden, måtte jo vise frem knappene også:P

Dressen er strikket av en tråd Fabel og en tråd alpakka, gikk med 130gr totalt. I utgangspunktet er dette et mønster på genser til en liten hund, men det var jo ingen sak å strikke hel dress, så lenge jeg hadde "Dette"sine vitale mål. Har planer om en todelt dress også etterhvert, men har litt annet på pinnene foreløpig.
Ble med på "vi strikker sammen fra søndag til søndag" på HB, regelen er at vi skal starte på noe nytt denne uka, gjerne flere nye ting. Tenkte at det blir jo enkelt, har jo flusst med prosjekter jeg kan starte på. Men ærlig talt, var ikke mye som fristet av det jeg har liggende gitt. Startet opp med en "Little Sister Dress", så får jeg se om noe av det andre plutselig frister.
HA EN FORTREFFELIG TIRSDAGSKVELD,
her skal det sees på Frustrerte Fruer:)

4 kommentarer:

 1. Du er så flink, mamma! Hva skulle vi gjort uten "strikkemaskina" Mommo :D Kan jo be deg strikke hva som helst, og du får det til!:) Eva er såå fornøyd, og sååå stolt av dressen til Dette! (det er jeg og, hihi).. :) Tuuusen takk mamma!

  Klem <3

  SvarSlett
 2. Så koselig dress du har strikket. Ekstra gøy når det blir satt pris på også.

  SvarSlett
 3. Nina Grorud Nicolaisen17. mars 2010 kl. 10:54

  Ja den dressen blei fin altså!!! :D

  SvarSlett
 4. Så flink og kreativ du er. Vil tipse deg om en ny nettside for kjøp og salg av håndlaga produkter http://uniqueide.no Koselig om du tar en titt. mona

  SvarSlett