fredag 5. mars 2010

Avsløringen

Som jeg skrev i forrige innlegg, har jeg hatt endel å gjøre den siste tiden. Hadde som mål om å bli ferdig til snuppas pyjamasparty (som ble flyttet til fre. 5/3), og jammen klarte jeg det.

Taddaaa, her er resultatet:
11 "små" piggsvin, som skal fungere som bordkort under partyet. Er de ikke søte da?


Her har hver og en fått navnelapper på magen, og står klare til å vise hvor hver enkelt skal sitte.
Vel, ett piggsvin har ikke fått plass riktig ennå, uvisst om mottaker kommer, så foreløpig står han bare midt på bordet.

Og SELVFØLGELIG får jentene ta med seg "navnelappene" når de drar hjem, juhuu!!
Må ærlig innrømme at det nok tar en stund før jeg strikker flere slike, selv om det i grunn gikk ganske kjapt å strikke de. Men en til hver av mommos go'unger skal det nok bli etterhvert:)

Om tre timer innvaderes huset av snuppas klassevenninner, hun gleder seg enormt til å ha pyjamasparty. Tror kanskje hun tvilte litt på om mamma'n var helt riktig vel bevart, da hun fikk lov til å be alle jentene på overnatting. Pytt, pytt tenkte jeg, kan jo ikke bli særlig mer liv og røre enn det vanligvis er her i huset:P
Så nå er musikkrommet til ungene tømt for trommer, gitarer m.m, klart til å huse en gjeng med fnisende tiåringer:) Tror det blir kooooselig jeg!!!

Men du; HA EN HERLIG HELG DA:)

14 kommentarer:

 1. Det må jeg nok sige, har aldrig set noget lignende - men hvor er de søde og sjove :-) Kan nu godt forstå, at du ikke orker at strikke flere, det er da noget af et arbejde :-)

  SvarSlett
 2. Det er d fineste jeg har sett. Du er ikke sann. Tiåringen må bli kjempefornøyd. Kos dere mye og håper det blir den beste festen forever. :))

  SvarSlett
 3. Herreland mamma!!! De er fantastisk kule!!!!! :D Me like me like me like!!!! Åååh de kommer til og bli såååå glade!!!! Emma får et en knall "siste" bursdagsfeiring!!! :D

  Ha en god helg mamma, du er så flink så du fortjener og få slappe masse av i kveld - og gjerne resten av helgen og:) Klem

  SvarSlett
 4. Så flott!! Jeg har aldri sett maken og her er det nok gjester som blir kjempeglade!
  Det blir vel en livlig kveld og jeg ønsker lykke til både til store å små:-)

  SvarSlett
 5. Hvilken innsats, både strikkingen og overnatningen! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Ojsann!
  Det må jeg si: Imponerende!

  Jeg fikk visst til å legge meg til som følger av bloggen din også, for her er det bare å følge med skjønner jeg!
  11 pinnsvin!
  Heeeeldige jenter!

  SvarSlett
 7. Eg er rett og slett imponert :) Flottare bordkort har eg aldri sett. Håpar det vart ein flott fest for tiåringen din :) God helg til deg :)

  SvarSlett
 8. Wow - for noen flotte og orginale bordkort! Litt av en jobb det der. Så heldige gjester :)

  SvarSlett
 9. Så utrolig flott gjort av deg, tenk å komme i bursdag og selv få slik en kjempesøt gave! Kan tenke meg at de gikk derfra med et smil om munnen, kjempekoselig:)

  SvarSlett
 10. For noen kjempefine pigsvin du har laget,nå er du nok lei etter å ha laget så mange. Tenker de ble kjempefornøyde.

  SvarSlett
 11. Så utrolig bra laget! Du må jo være en tusenkunstner. Er mønsteret ditt eget eller er det å få kjøpt? Kommer garantert innom deg igjen!

  SvarSlett
 12. Så nydelige :-) Hvor får man tak i den oppskriften ? Venke

  SvarSlett