fredag 3. september 2010

JUHUUU, her går det fremover

Når man setter seg mål, og er flink jente og holder seg til disse, gir det jammen meg resultater. Se bare her; ferdig med min Tappan Zee cardigan. Den er strikket i dobbel tråd tynn baby-alpakka, som jeg har farget selv. Hele herligheten veier kun 200gr., og det beste av allt; DEN PASSER!!!


Var så lei av husarbeid her om dagen, så jeg følte jeg trengte å gjøre noe annet. Fant frem det ufargede garnet jeg kjøpte på strikketreffet, og satte igang med farging. Hadde jo håpet at de to hespene skulle bli nokså like, men den gang ei. Et eller annet gikk galt under dampingen! Men men, er ganske så fornøyd allikevel med hvordan fargene ble:)


Denne helgen er satt av til fotballcup sammen med yngste jenta i huset. Satser på at været blir bra, slik at jeg får gjort masse på neste UFO. Skikkelig morro å se at det blir bedre og bedre plass i kurven:)
Hadde håpet at jeg skulle fått tid til å sy litt også, men det ser dårlig ut for øyeblikket. Bruker nok for mye tid foran dataen i løpet av dagene, så da blir det jo automatisk ikke stort igjen når husarbeidet er unnagjort. Kanskje det også må bli et mål for meg? Å ha en max-tid til internett hver dag. Altså bli flinkere til å ha rutiner i hverdagen!!!
Ønsker deg en flott og kreativ helg, og håper du tar turen innom bloggen min igjen:D

5 kommentarer:

 1. Så flott at du klarer å gjøre ufoene ferdig. Vesten var flott samme var fargen. Jeg likte godt fargen på det nye garnet du har farget også. :))

  SvarSlett
 2. Flott vest og fine farger på garnet ditt:))

  SvarSlett
 3. heisann Mormor
  Såååå lekker jakke du har strikket! Og jammen har du mange UFOer må jeg si. Du er mye verre enn meg, hi hi

  Minner om strikkecafe til onsdag, håper du kommer. lenge siden jeg har sett deg nå. Og nå er garnavdelingen blitt mye større og kjempefin!

  SvarSlett
 4. Heisann:) Nydelig jakke i flott selvfarget garn.Ellers masse annet fint å se her også:))

  SvarSlett
 5. Kjempefin vest. Garnet ble jo bare lekkert:)

  SvarSlett