tirsdag 31. august 2010

To UFOer ferdig

Da har jeg jammen fått ferdig to UFOer. Ikke av de største selvfølgelig, men en UFU er en UFO uansett. Ikke sant? Fant ut at det var lurt å få unna litt av småtteriet først, så da falt valget på de to pungene. Om jeg er så veldig fornøyd med resultatet vet jeg nå ikke, tror kanskje de burde vært fòret. Kanskje jeg fikser det etterhvert, i allefall om de siger veldig:P

Denne har jeg bare strikket etter innfallsmetoden, hadde nemlig ingen egnet oppskrift. La opp x antall masker og strikket perlestrikk til jeg syntes den var dyp nok. Felte så av x antall masker, og strikket videre i perlestrikk til den passet punglåsen. Pungen er limt fast i punglåsen på denne. Garnet jeg har brukt er Pt5.Til denne fant jeg en oppskrift en eller annen plass på nett. Den har fletter både foran og bak, og er strikket i Babysilk. Ble vel ikke så innmari flott påsydd, syns det var en forferdelig pirkejobb. Men men, er i hvertfall glad de er ferdige. Så får vi se om datteren er fornøyd, blir spennende å se hvilken hun eventuelt velger;)


Får dykke litt i UFO-kurven min, og finne frem neste prosjekt som skal gjøres ferdig. Heklet forresten litt på Woodstock-vesten i går, så det går jo fremover der også. Klarer ikke så mye hekling i slengen, får så innmari vondt i fingrene og håndledda. Har vel litt med at det er ganske tykk heklenål, tror jeg.
Men da får jeg strikke videre jeg da, slik at jeg snart har mer å vise frem!!!
Ha en herlig tirsdag alle sammen:))


6 kommentarer:

  1. Åååh wow, de ble jo råkule begge to!!! kommer innom når jeg skal hente ungene i bhg etterpå :D

    SvarSlett
  2. Se der ja - riktig flink:-) Flotte var de begge to.

    SvarSlett
  3. De ble fine men enig at det kansje er best med for i.

    SvarSlett