mandag 20. april 2009

Mini shopper

Fikk et par timer ved symaskinen i dag, og en mini shopper så dagens lys. Det gikk faktisk ganske bra med ryggen, så da kanskje jeg kan klare å sy litt fremover. Ble ikke superfornøyd med denne veska, så jeg kommer nok til å endre litt på mønsteret, bl.a vil jeg ha den noe større, og med en litt annen bunn. Kunne tenkt meg å sydd en i Marimekko-stoff, må bare se an innholdet i pengepungen først. Kjekt at min kjære får lønning snart. Tjihi.

Stoffene jeg har brukt har jeg bestilt fra Stoff og Stil, og syns de var ganske fine.
Ellers hekler jeg, så mye jeg har sjans, på samme kjolen som Hanne Krogh hadde på seg i en av sendingene av Det store korslaget. Det er flere inne på HB som hekler denne nå, bl.a ToneM, som startet det hele. Syns oppskriften er litt vanskelig å forstå, men regner med god hjelp fra jentene på HB, dersom det blir behov. Hadde vært morro om jeg hadde fått den ferdig til vi skal ha konfirmasjon, men jeg gidder ikke stresse for å få den ferdig.
I kveld er det den ukentlige turen til søsteren min, sammen med mamma. Da strikker vi og skravler masse. Det er skikkelig kos.
Dere som er innom meg, får ha en fin dag videre, og en fantastisk flott uke.

5 kommentarer:

 1. Jeg synes stoffet var fint, passet godt til vesken. Så gøy å ha en slik søster kveld der en koser seg sammen med mamma....:-)

  SvarSlett
 2. Flinke mamma'n min :)

  SvarSlett
 3. Jeg syns veska var kjempe fin som den var jeg :) Flink du Heidi :)

  SvarSlett
 4. Det var en skikkelig søt veske. *tommel opp*

  SvarSlett
 5. Hei:l) Den vesken var kjempe flott. Har laget en slik veske jeg også, men den blei ikke så fin:(

  SvarSlett