onsdag 1. april 2009

Jeg har vunnet...

For litt siden, laget Izma en påskekonkurranse på Strikkepinnen, og jeg sydde da denne høna som mitt bidrag til konkurransen. I dag hadde hun trekning, og blant alle flotte bidrag, var det jeg som vant. Hurra, hurra, jeg ble skikkelig glad, for jeg har ikke for vane å vinne noen ting. Her er et bilde av høna mi, hun har glidelås i ryggen, slik at hun kan brukes til litt av hvert.
Ellers er det ikke så mye nytt, fikk meg en skikkelig ryggsmell i går formiddag, med utglidning og låsning i hele hoftepartiet. Fy flate, noe så j..... vondt. Så nå sitter/ligger jeg her, og tenker på allt jeg skulle ha gjort til påske. Meeen, får jo strikka litt da. Fnise. Og så har jeg startet på et heklet kosedyr til Emma'n min. Den blir sååå fin atte. Bilde kommer nok i nær fremtid.
Nå er det på tide å ta kvelden snart, ble minimalt med søvn i natt, og det kjennes på kroppen. Ha en fortsatt fin kveld alle dere som titter innom meg, og ha også en flott uke videre.

4 kommentarer:

 1. Å jøss, har du vunnet noe du da! Skulle ønske jeg var like heldig som deg!:) God bedring! Klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Kul høne du har fått! Så den inne hos Lykketrollet også, morsomt at det er glidelås i ryggen. Trasig med hofta di, så vondt! God bedring:)

  SvarSlett
 3. God bedring, det hørtes ikke godt ut.
  Høna var stilig nå til påske, jeg skjønner godt at du vant med den. ;.)

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar på bloggen:) Håper du har blitt bedre nå! Klem fra "lillemor" :)

  SvarSlett