mandag 9. februar 2009

En aldri så liten oppdatering

Det går laaang tid mellom oppdateringene her hos meg. Men gidder ikke blogge bare for å blogge liksom, vil ha noe "fornuftig" å skrive.

Først får jeg starte med utfordringen jeg fikk av Rødhetta for en god stund siden. Den lyder som følger:

Jeg skal gå til den 6 bildemappe mi være seg på pc'n eller på nett, finne det sjette bildet og laste det opp og skrive noen ord om bildet.
Dette bilde ligger i min 6 bildemappe som nummer seks.


Slik så det ut bak huset vårt tidlig i fjor vår. Nå er hele området planert ut, og ungene har stor flott fotballbane der.
Jeg har ikke bestemt meg for hvem jeg skal sende utfordringen videre til, så jeg bare gir den videre til de av dere som er innom her, og som har lyst til å ha den.

Rett før jul, ble søsteren min ste-farmor til ei lita jente. I den anledning strikket jeg denne kjolen til det vesle nurket. Tøflene fant jeg frem fra "ferdig" kista mi. Kjolen er strikket i DROPS Merino extra fine, og mønsteret er fra Garnstudio.


Her om dagen, fant jeg ut at det var på tide å gjøre noe med lappene fra vennskapsteppe-alongen jeg var med på i fjor. (På hobbyboden) Hadde liksom ikke lyst til å lage det til veggteppe, (les; har ikke veggplass) så jeg fant ut at dersom jeg lagde noen ekstra lapper, kunne det bli til et deilig slumreteppe. Så den øverste og den nederste rekka, har jeg sydd selv, pluss den i midten der alle navna på deltagerne er skrevet. Bildet ble ikke av de beste, så det er umulig å lese navna på de jeg har fått lapper av, men de er som følger: Rita R., Pedora, Elin G., Ariadne, Linole, Celina, Limola og Lillesnuppa.
Teppet har jeg foret med et fleecepledd, og jeg er kjempefornøyd med hvordan det ble.

Tror kanskje jeg er på vei inn i symodus nå, så forhåpentligvis blir det sydd litt fremover. Juhuu.

Ønsker alle som er innom, en virkelig flott uke. Neste uke er det vinterferie her hos oss. Hurra, da skal vi til Kiel, med Color Magic. Vi har innvitert flere i familien med på tur, og det skal bli artig.

Ønsker alle som er innom, en virkelig flott uke.

1 kommentar:

  1. Kjekt å se teppet ditt, flott ble det.
    Mitt er i bruk hver eneste kveld, og vi koser oss under det.

    SvarSlett