fredag 27. februar 2009

Orden i garn og pinner

Endelig har jeg fått litt orden i strikkepinnene mine. Sydde dette opphenget av noe (ukurant?) stoff fra Ikea. Den ene siden har plass til strømpepinner og lange pinner, pinnemåler og litt annet.


Den andre siden har plass til rundpinner i ulike størrelser.

Merket at det er visse pinnestørrelser det er lite av og andre det er veeeldig mye av. Fant også ut at det kan være lurt å lage et slikt oppheng til, for det var jammen meg endel pinner jeg ikke fikk plass til. I tillegg må jeg få sydd på noen lapper med pinnestørrelsene på de ulike lommene.

I dag har jeg gått igjennom det aller meste av garn jeg har. Det er veid og kategorisert i excel, så nå skal det nok bli enklere å følge med. Må bare huske å føre inn allt av forbruk også. Trodde ikke jeg hadde så mye garn, men jammen ble det i underkant av 20 kg. Ja, ja, det er jo ikke mye det i forhold til mange andre. Så får vi se da om lageret minsker eller øker fremover.

Og jammen så økte det allerede i dag. Fnise. Fire nøster Hacho fra Mirasol kom postmannen med (egentlig 6, men to er sendt avgårde til en meget spesiell dame), så da økte lageret med 200g da. Hi hi...


Ellers holder jeg på å rydde i stoffene mine, prøver å få sortert ut slike stoff jeg sikkert aldri blir å sy noe av. Manne på Hobbyboden skal åpne for salg på boden fra 1.mars, så kanskje det blir litt å selge for meg. Skal nok gå igjennom alle hobbybøkene mine også, er vel endel der som aldri har vært åpnet nesten. Så da er i grunn helgen min spikret; rydde, rydde, rydde, og strikke/sy bittelitt kanskje.

Ha en fortreffelig helg alle sammen og kos dere, hva enn dere skal gjøre. Og husk at jeg blir veldig glad for et lite tegn på at nettopp DU har vært på besøk her:)

3 kommentarer:

 1. Så moro med oppdatering, mamma:) Masse oppdateringer hos meg og!

  Syns da 20 kg garn er en del da, veier jo ikke mye hvert av de nøstene akkurat!:) Ha en fin helg, kanskje vi kommer innom en liten tur.. Who knows=)

  Synes det er veldig bra at det kommer en sånn salgsbod på hobbyboden, kanskje jeg finner meg noe der etterhvert..eller får solgt noe..:p klem

  SvarSlett
 2. Du er flink når du tar en slik opprydding. Jeg synes du har fått god orden på strikkepinnene dine.Det var et fint oppheng.
  Jeg hiver mine oppi en stor plastboks og det holder liksom ikke. Jeg tar de på skjønn omtrent hver gang jeg strikker noe, men det hadde jo vært enklere med et system.

  SvarSlett
 3. Supert pinneoppheng! Har du lyst til å sy et sånt på bestilling?
  Line Kristine (inekittine@hotmail.com)

  SvarSlett