lørdag 28. februar 2009

Fars sokker er ferdig

HURRA, HURRA, jeg har endelig klart å strikke ferdig et par sokker. Stooore sokker også, far i huset bruker nemlig str. 47 i sko. Dette er tå opp sokker, strikket i Kaffe fassett sin kolleksjon fra Regia. Så nå kan jeg fortsette med mine egne Bluberry Waffle sokker med god samvittighet, har kommet til hælen på den første. (mannen sine sokker tok nemlig LITT lang tid)


Ellers har det ikke blitt gjort stort her i dag. Har bakt "svenskebrød" da. De første laget jeg runde som oppskriften sa, men så fant jeg ut at de like gjerne kunne være firkanta. De var kjempe gode, så disse blir det nok bakt fler av. Oppskriften fant jeg forresten HER.


Akkurat nå er min kjære, snille mann på Ikea i Oslo, for å kjøpe expedit-hyller til meg. De har hatt salg der på disse en stund nå, og for sikkerhetsskyld ringte jeg dit for å forsikre meg om at de hadde flere på lager. Litt kjedelig å kjøre helt fra Ulefoss, for så å oppdage at de ikke har det man skal ha. Men, heldigvis hadde de ganske mange igjen, dersom det ikke var så nøye med hvem farge jeg skulle ha. Spiller liten rolle for meg om det er hvit, sort eller trefarge på hyllene, bare jeg får orden inne på hobbyrommet mitt. Så gjett hva lørdagskvelden skal brukes til?

3 kommentarer:

 1. Å jøss, kjører han helt til IKEA for deg, så snill pappa er da :)))

  De svenskebrødene så jo kjempe gode ut da, de liker sikkert Eva! Er jo bare å si det er Bolle, så eter ho.. he he.. :) klem

  SvarSlett
 2. Stakk innom for å se om du hadde baka, ha ha og det hadde du. Kjekk den til å ha pinnene i.Ha en fin helg videre.

  SvarSlett
 3. Skal si du får svinge opp. Jeg må ha en opprydding selv, men vet nesten ikke hvor jeg skal begynne.
  Det er ikke rart at det tar litt tid å strikke til nr.47 det er vel litt mer masker der. Men flotte og maskuline var de. :-)

  SvarSlett