søndag 22. februar 2009

Mormor har sydd, tralla lalla la...

Ja, som overskriften sier, har jeg sydd litt i helgen. Mann og barn har vært bortreist hele helgen, så da har jeg prøvd å utnytte tiden til å sy litt. I dag, har jeg sydd denne joggedressen. Fargen er IKKE rosa, men rød. Denne er i str. 3 år, så den er nok i største laget for barnebarnet ennå, men hun vokser jo.


På lørdag, sydde jeg denne lille kjolen til mormors lille gulljente. Mulig denne også er litt stor, men den blir jo fin til våren/sommeren.


HV-Februar:
I går lå det pakke til meg i postkassa. Den var fra min hemmelige venn på Hobbyboden, og inneholdt tre nøster Alfa og deilig te. Skal strikke noe til meg selv av dette garnet, kanskje ei lue. Har ikke fått leita etter hvem min hemmelige venn er ennå, har jo vært travelt opptatt med sying.


Det har ikke skjedd så mye på strikkefronten i det siste, iallefall ikke så mye som er gjort ferdig. Denne halsen strikket jeg forrige helg. Den er strikket i dobbel Faerytale, og jeg er fornøyd med resultatet.Forrige søndag startet jeg på denne hetten. Var på tur med Color Magic fra mandag til onsdag, så da strikket jeg ikke noe på den. Men på onsdag kveld var den ferdig. Strikket i Nanuk fra DSA, og fysj og æsj for et grusomt garn å strikke av. Tror nok ikke det blir strikket noe mer av det garnet, nei. Bevares, garnet er mykt og godt, men tungt å strikke med. Var nummeret før betennelse i hendene da jeg var ferdig. Men, det er glemt nå, hetten er bare helt nydelig å ha på.
Resten av denne dagen, skal jeg bare kose meg og fundere på om jeg kan komme på en god ide til oppbevaring av rundpinnene mine. Akkurat nå ligger de sortert etter tykkelse i små poser, men vil ha en bedre løsning på oppbevaringen. Sleng gjerne inn en ide om du har det. Kanskje jeg kan bruke den, vettu. Ha en fortsatt herlig søndag.
2 kommentarer:

  1. Du er så flink atte, Mamma =)
    Håper du har hatt en fin frihelg! Klem

    SvarSlett
  2. Hei Mormor - Endelig er det avslørt at det er du som er min flotte Hemmelige venn på Hobbyboden denne måneden. Hjertelig takk for kjempeflott gave!

    Kaffen smakte herlig, og det syntes lørdagsgjestene mine også :-)

    SvarSlett