torsdag 12. februar 2009

Litt ferdig, pluss en aldri så liten shopping...

Da var endelig februarhalsen helt ferdig. Ble ferdig med to stykker for en god del dager siden, knappene var handlet inn, men isyingen har jeg ikke fått gjort før i dag. TTT sier jeg bare...

Denne halsen i rødt er strikket i alpakka. Ikke helt fornøyd med den, for det er en liten feil jeg har gjort, og det irriterer meg selv om nok ingen ser det.


Denne i sennepsgult, er strikket i noe babyull jeg hadde liggende. Den ble litt tynn og liten, syns jeg, men den passer nok til moderen.Var på strikkekafe på husfliden i Porsgrunn i går, kjempekoselig å treffe Lykketrollet, Itzak og Rubia igjen. Ja, og Lena var der også, henne hadde jeg ikke sett siden vi var i Tananger. Det var selvfølgelig tillatt å handle der, og jeg lot meg jo ikke be to ganger. Bare måtte ha noen nøster av dette garnet, så mykt og godt. Garnet heter Sulka, og planen er at jeg skal strikke meg iallefall en hals. Det var Lykketrollet som anbefalte garnet til meg.Og så måtte jeg jo ha denne sokkeboken fra DSA. Juhuu.Inne på Hobbyboden går den ene alongen etter den andre, og svak som jeg er, har jeg meldt meg på en igjen da. Det er en sommerkjole i muskat fra drops, med heklerutedetaljer. Det er Irenesol som har startet denne alongen. Tror nesten hun er dronningen over alle alonger. Fnis.
Dette er fargene jeg skal strikke min i: Lys, lys lilla, mørk lilla, rosa og grønn. Håper det blir like fint som jeg ser for meg oppe i hodet mitt. Men en ting er sikkert, denne mååå jeg vente ørlite grann med å starte på! Tror jeg.


I kveld skal det strikkes på litt forskjellig tenker jeg. Litt sokkestrikk, nøstebarnstrikk og muligens hals-strikk. TV'n står vel som vanlig på, men om det er noe spennende å se på; nei det er uvisst.
Ønsker alle besøkende en flott helg, og en herlig vinterferie til dere som har det til uka. På mandag drar vi på tur til Kiel, med Color Magic. Skal bli godt å komme seg bort litt.

2 kommentarer:

 1. Masse garn du ikke hadde handlet da.. blir spennende å følge kjolen din, nydelige farger..

  Koselig å treffe deg igjen også, var kjempekos på strikkekafe .

  Ha en fin vinterferie, og kos dere masse i Kiel.. pst har garn der også..

  SvarSlett
 2. Må først få gratulere deg med ny blogg,,og så har du strikket kjempefine halser.Kommer innom deg igjen.Du ligger på vennelisten min.
  Ha en fin tur i vinterferien:-))

  SvarSlett