torsdag 5. mars 2009

Award og selvsydd kjole

Her om dagen fikk jeg denne awarden av datteren min, Kikki. Tusen takk, jenta mi, den varmet mammas hjerte. Du får den selvfølgelig tilbake, og så vil jeg gjerne få gi den videre til den andre jenta mi, Lykketrollet, Itzak og Vibbedille.I går sydde jeg meg en kjole i fleece. Ble ganske fornøyd med kjolen, men fargen derimot, var ikke helt som jeg hadde sett for meg. Men, pytt pytt, det var jo egentlig bare en testmodell da. Mønsteret er fra Burda, og var helt greit å sy etter, men jeg gjorde noen endringer her og der underveis. Lommen og hektene var ikke med på originalen, men jeg hadde lyst på en slik lomme og da var det jo bare å lage det da. Syns også den ble litt åpen i halsen, derfor satte jeg i noen hekter jeg hadde liggende, kjekt å kunne velge hvor åpen man vil ha den.


Her er kjolen bakfra, med hette og greier. Ser litt rart ut med den stroppen bak der, men det ser faktisk bedre ut når den sitter på kroppen. Mulig jeg kunne gått ned en størrelse, for den var litt vid før jeg satte på det båndet bak. Får nesten litt slåbrokk-følelse av å se bakfra bildet. He he.


Sånn allt i allt, er jeg temmelig fornøyd over meg sjøl, det er jammen meg morro å sy klær. Skal bestille meg litt mer stoff tenker jeg, for det er noen flere modeller jeg kan tenke meg å prøve å sy.

7 kommentarer:

 1. Tuuusen TAKK!! Det var skikkelig koooselig!! Skal blogge imorgen og da blir den med!!
  NÅÅÅÅÅ var det myyyye enklere å lese i bloggen din!!!Utrooolig lekkert design!! Skulle ønske bloggdrive hadde litt bedre utvalg!!

  Koooos deg og ha en strååålende helg!

  Klem Vibbedille

  SvarSlett
 2. Den kjolen var jo kjempe fin da:) trenger ikke være misfornøyd med den nei!:)

  Ønsker deg en fin helg mamsen. Blir hjemme hele helgen, skulle egentlig jobbe, men ryggen er ikke i 100 for og si det sånn.

  Klem Cathrine.

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kjempe fin award..hoppeglad,ikke hver dag jeg får det altså..og tusen takk for koselig kommentar i bloggen min.
  Og du er super flink med symaskina di ser jeg, er rå imponert.
  Ønsker deg en riktig god helg og stor klem fra meg.

  SvarSlett
 4. Wow for en flott kjole! Så flink du er!
  Ønsker dere en fin helg!

  SvarSlett
 5. Du er veldig flink og sy du klarer til og med å gjøre om på mønsteret. Ja, du er kreativ. ;-)

  SvarSlett
 6. Så deilig kjole du har sydd deg, den var fin.Så deg på strikkecafe i Porsgrunn, jeg hørte noen ropte mormor!En ung mormor må jeg si.

  SvarSlett
 7. Så flott en kjole du har sydd deg...
  Gratulere med ny blogg også.
  Ønsker deg en flott dag :-)

  SvarSlett