onsdag 18. mars 2009

Hemmelig venn gave i mars

Ja, som overskriften sier, har jeg fått gave fra min hemmelige venn. Fikk den for noen dager siden, men har ikke fått sjans til å blogge før nå. Her er bilde av den flotte gaven jeg fikk, ble kjempefornøyd jeg:) Markørene er allerede i bruk!! Aner ikke hvem som er min hemmelige venn, siden det ikke var noe kort i pakken. Så til min veldige hemmelige venn; TUSEN, TUSEN TAKK:)
Ellers skjer det litt av hvert på hobbyfronten, men blogger ingenting før jeg er ferdig. Holder nemlig på med et aldri så lite strikkeprosjekt, og i fare for at det blir fiasko, legger jeg ikke ut bilder ennå.
Ha en flott onsdagskveld, jeg skal på foreldre-samling for konfirmantene i kveld, men ville faktisk heller vært hjemme og strikket på prosjektet mitt.

4 kommentarer:

 1. Så gøy å få pakke fra en hemmelig venn da, fin tråd og markører. :-)

  SvarSlett
 2. Så moro med oppdateringer:)
  Foressten: den helga du lurte på å ha eva, jobber jeg lør kveld og søn.morgen, så det passer bra hvis du ville ha ho fra lør-søn:)

  Kleem:)

  SvarSlett
 3. Så fine ting du har laget! Jeg festet meg spesielt ved den strikkepinneetui-kleshenger saken du har laget - den er jo fantastisk! Har du sydd etter mønster eller fri fantasi? Sånn må jeg prøve meg på! Hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 4. Hei tusen takk:) Vi henta hopsideisi i går vi ;) hehe :)

  SvarSlett