tirsdag 24. mars 2009

Hangover-veska

Skulle egentlig hatt en liten oppdatering i går, men det er ikke alltid at tiden strekker til. På søndag, var jeg som nevnt tidligere, hos Lykketrollet. Vi skulle sy oss hver vår veske etter et mønster Lykketrollet hadde gått til anskaffelse av. Men, når ingen av oss forstår "gresk" er det ikke lett å få til nesten noen ting som helst. Etter mange timer med kutting, forbannelse og masse latter, fikk vi da kommet igang med syingen. Men fyttikatta, det var neimen ikke langt jeg kom på veska mi. Fikk ikke engang sydd sammen de to delene. Æsj, tror nok denne blir liggende en stund før den blir gjort ferdig. Men, skal ikke se bort ifra at jeg kanskje prøver meg på dette mønsteret igjen om en stund. Det får tiden vise, når jeg får den litt på avstand.Lykketrollet manglet litt stoff, så da var det kjekt at jeg hadde med meg litt ekstra, og at det passet inntil hovedstoffet hun valgte å bruke. Vi foretok en aldri så liten byttehandel, og vips hadde jeg flere rundpinner i str.4. Det var nemlig mangelvare hos meg av en eller annen grunn.Og se her hva snille mannen til Lykketrollet lot meg få. Nyyydelige steinknapper som han har laget selv. Han er skikkelig flink syns jeg. Litt uklart bilde, men fargene er virkelig sååå lekre.Har strikket ferdig Blueberry Waffle sokkene mine også. De er bare så deilig å ha på føttene. Strikket de i Senjagarn, kjøpt på Nille, og brukte 84 gram til sammen. Blir nok flere sokker av både garn og oppskrift.


Dette lå i postkassen min i dag. Suri Lace fra Cherry Tree Hill. Dritdyrt garn, betalte søren meg 196,- for 50g. Tror dette er første gangen jeg har kjøpt såpass dyrt garn, så det skal klappes og koses med i lang tid fremover.Og så lot jeg meg selvfølgelig friste av et innlegg på HB da. Ma-2 anbefalte Casbah, og da var det bare et par tastetrykk, så var et nøste av garnet på vei til meg. Syns ikke jeg fikk fargen så godt frem her, men det er virkelig en lekker farge.
På pinnene for øyeblikket har jeg en vest til meg selv og et par sokker med logo til mannen min. Har jo mye mer på pinnene da, men det er dette som det strikkes på for øyeblikket. På sømfronten, holder jeg på med et bidrag til påskekonkurransen på Strikkepinnen. Håper bare jeg blir ferdig innen fristen, som er 1. april.
I dag har jeg bestilt billetter til Gavin Degraw konserten som går av stabelen 6. juni i Skien. Har to jenter vettu, som liker ham godt, og mormor sjøl syns også han er ganske bra. Så da Kikki, datteren min, sendte melding ang. konserten, ble avgjørelsen om at den måtte vi få med oss, tatt ganske raskt. Blir OK å dra på konsert med jentene mine. Juhuuu.

2 kommentarer:

 1. Weeee:) Så mye nytt da:) Digger de sokkene du har strikket deg, skikkelig fin blåfarge!!!! *ØnskerSeg*hmmm:) hehe:)
  Gleder meg MASSE til Gavin!!!!!!! Stoooooor klem fra meg og Evær'n:)

  SvarSlett
 2. Stilig garn du har kjøpt.
  Sokkene dine er flotte, fint mønster.
  Vesken din ser ut som en riktig gladfarge så den må du gjøre ferdig. :-)

  SvarSlett