søndag 22. mars 2009

"Egen designet" tunika

Da var jeg ferdig med mitt lille store strikkeprosjekt, ni dager tok det, og MOI er stolt over meg sjøl. Ble egentlig litt inspirert til å lage denne tunikaen etter at jeg så pulsvarmerne til Sylvez på siste strikkekafeen jeg var på. Da jeg kom hjem den kvelden, slo det meg at det hadde vært fint med en genser eller tunika med rillestrikk nederst på ermene, slik at det lignet litt på pulsvarmere. Videre tenkte jeg at det sikkert ville være fint å bruke det samme garnet øverst på bolen. Med friskt mot, fant jeg frem alpakka garnet som en gang skulle bli til noe, men som det aldri ble noe av. Etter litt vurdering, ble jeg enig med meg sjøl at det kom til å være nok garn, spesielt siden jeg skulle bruke litt annet garn også. Nederst på ermene, og øverst på bolen har jeg brukt Mirasols Hacho, og resten er da i alpakka. Nederst på tunikaen har jeg heklet en kant i Hacho, for jeg ble ikke helt fornøyd med kanten jeg hadde laget der. Brukte litt fra to ulike oppskrifter, og dermed så tunikaen min dagens lys. Jeg må faktisk si at jeg er ganske så fornøyd med resultatet, tok en råsjans på størrelsen, men den passer perfekt.

Ble ikke de aller beste bildene, men pytt pytt:
Om ikke så mange timene, skal jeg til Lykketrollet en tur. Vi skal ha en "sy sammen dag" i dag. Det ska bli sååå koselig. Og ikke minst spennende og se hva resultatet blir. :)
Må nok ta med litt å strikke på også, just in case syingen vår ikke gir resultater. Ha en herlig søndag, alle dere som titter innom. Og husk; jeg blir veldig glad for kommentarer!!

4 kommentarer:

 1. Så fin tunikaen ble!:)
  Håper du koste deg i går :)

  Klem Cathrine

  SvarSlett
 2. Den ble rålekker, imponert, egen designer. Fy flate.

  Tusen takk for en hyggelig morsom og krativ
  sydag i går.

  Hangover vesken var jo, hmm, kremt hark, prøver å finne postive ord her,
  utfordrende er nok ordet å sy.

  Tusen tusen takk for gaven, den var jo bare så
  nydelig. *klapper på de nå, mø*

  Sitter og planlegger hvordan de skal bli..

  SvarSlett
 3. Åååh den blei så fin mamma =)=) <3 Du er råflink :) Klem fra Nina

  SvarSlett
 4. Den ble fin! Og så rask du er til å strikke, lilla er yndlingsfargen min. Nei, nå må jeg sette meg i sofaen å strikke på min egen tunika. Hade bra!

  SvarSlett