søndag 1. mars 2009

Min snille mann

I vinterferien, da vi var på tur til Kiel-fergen, var vi innom Ikea en liten tur. Der hadde de expedit-hyller på salg, men vi hadde selvfølgelig ikke plass i bilene til å handle med oss slike. I går derimot, annonserte min snille mann at han ville kjøre inn dit og handle slike til meg. Det har liksom vært et sant kaos inne på hobbyrommet mitt, så gleden ble stor over å skulle få noe nytt og bedre der inne. Tok en liten telefon til Ikea, og joda de hadde da noen igjen. Mannen kjørte avgårde, og kom hjem med tre stk expedit-hyller til meg. Jeg syns det var utrolig snillt gjort av ham, for vi bor tross allt et par timers kjøretur unna Ikea. Sent i går kveld var jeg ferdig med å montere hyllene, og i dag har dagen gått med til å rydde og fylle inn i hyllene. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, har vel aldri hatt det så ryddig på hobbyrommet før. Her er resultatet:
HYLLE NR.1


HYLLE NR.2


HYLLE NR.3


I tillegg til dette, monterte min kjære mann opp ny lampe her inne, så nå har jeg godt arbeidslys når jeg sitter her inne. Er han ikke snill og god da dere?

7 kommentarer:

 1. Ja,du er heldig. Å så fint du har ryddet, slike hyller kunne jeg ha tenkt meg også.
  Du har laget bloggen din så fin også

  SvarSlett
 2. Sååå lekkert og flott det ble!! Herlig med snille menn gitt!! Nyyyt det "nye" rommet ditt!!!

  Bloggen din var og blitt lekker, men om eg skalsi noe så var det litt vanskelig å lese teksten din.....mulig du kan lysne det blå litt? Eller kanskje legge på hvit tekst? Du må ikkje ta det bort for designet var RÅ lekkert!! Mulig eg bare må ha nye briller hehe

  Kooos deg og ha en herlig kveld og en stråålende flott uke

  Klem Vibbedille

  SvarSlett
 3. Du må nok ha briller..hehe.. neida, men jeg ser teksten veldig godt :)

  Pappa er såååå snill atte :) Hobbyrommet ditt har blitt kjempe fint!! Bloggen ble jo skikkelig proff :)

  Ha en fin kveld videre, kos deg :)

  Klem fra meg <3

  SvarSlett
 4. PS: sjekk mailen din, har sendt deg et bilde :)

  SvarSlett
 5. Så koselig å kunne se på alt det herlige garnet hver dag! Og hva er det jeg ser oppå hyllene, er det ikke hele tooooo nøstemaskiner??

  SvarSlett
 6. Så kjekt med disse hyllene,deilig å ha det meste på en plass.Så heldig du er som har et hobbyrom,sånn er det når barna flytter ut. Men du har jo 5, ha,ha.

  SvarSlett