tirsdag 17. august 2010

Farger garn og syr...

Selv om formen har vært noe redusert de siste dager, har man da fått gjort litt innimellom. Blandt annet har jeg fått sydd litt på to duker/brikker, som jeg måtte starte om igjen på. Første forsøk ble nemmelig ikke særlig vellykket, og når det er en bestilling, bør det jo se OK ut. Går for en enklere løsning denne gang, og har faktisk ikke så mye igjen før de er ferdige:) HURRA!!
Ellers har jeg prøvd meg på å sy trekk/omslag til skrivebøker. Den første ble noe trang, og ergo ble det litt klumpete da, men helt grei til meg selv:P Omslaget er sydd i stoffer fra Laurel Burch, digger stoffene hennes:)
Omslag nummer to ble ganske mye bedre, så det er vel noe i det at "øvelse gjør mester".

Her husket jeg å ta bilder av innsiden også. Den ene innsiden har to lommer, som sikkert er kjekt å ha;)

Farget som sagt i forrige innlegg garn igjen, men klarte ikke å la vær å farge litt mer. Resultatet syns jeg ble noe bedre denne gang, faktisk. I allefall er jeg veldig fornøyd med det lilla og det rosa. Hvorvidt det grønn/gule? er bra, kan vel diskuteres, men min kjære syns det ble kult han da. Kanskje har han rett? I'm not sure!!!

På strikkefronten skjer det litt også, noen av prosjektene vokser sakte men sikkert mot ferdige produkter. Satser på at jeg får strikket kjempemasse på strikketreffet til helgen:P
Ja, for nå nærmer det seg virkelig fort altså.... tirsdag i dag.... på torsdag drar jeg:-D
JUHUUUUU
Meeen, i kveld er det duket for SePåGraceAnatomyOgSpiseKrokanis her i min ringe bolig. Kanskje har du også slike koselige planer for kvelden? Uansett hva dine planer er, ønsker jeg deg en herlig kveld:)

4 kommentarer:

 1. Så mye fint mamma!!! :D Du må kose deg masse på tur!!

  SvarSlett
 2. Flotte ting du har laget. Garnet har supre farger, det kommer til å bli mye fint av det. :))

  SvarSlett
 3. Hei - brikken din øverst var helt nydelig:-) Garnet ditt hadde klare fine farger og det liker jeg:-)
  Her i huset er det fotballkamp - trenger jeg å si RBK? Pause akkurat nå så jeg drar i bloggbesøk:-)

  SvarSlett
 4. I love the butterfly patchwork )"( )"( )"(

  SvarSlett