onsdag 4. august 2010

Prøver igjen....

Etter en laaaaang bloggtørke, har jeg bestemt meg for å prøve igjen. Kanskje blir det ofte oppdateringer, eller kanskje blir det kun av og til, det får tiden vise ;)
Synes ikke jeg har fått gjort så veldig mye i sommer, har mest startet på nye prosjekter som ikke er fullført, men det er jo ikke noe nytt her i gården. Men noe har jeg da fått gjort ferdig.

Denne kjolen, strikket jeg til barnebarnet på strikketreffet i fjor. Den ble liggende umontert helt frem til nå nylig. *FLAU*


Her henger Gytha'en min. Den tok det også litt tid å få ferdig, merkelig det der med montering altså :P Bildene ble ikke helt bra, den er ikke så skjev som det kan se ut som. Må vel si meg sånn passe fornøyd med denne.
Dette er Fiona's Top, strikket i Mandarin Petit, et garn jeg forøvrig syns var veldig godt å strikke av. Mulig det blir flere strikkeprosjekt i dette garnet:)Og her er min "Buttercup", noe krøllet på bilde, men hadde ikke tid til å vente med å ta bilde. Denne er jeg veldig fornøyd med, den er strikket i Hempathy(?)


Litt søm har det blitt i sommer også. Denne vesken har jeg sydd to like av, og de skal etterhvert sendes til mottaker i Australia. Venter i grunn bare på at jeg skal bli ferdig med et par duker, som skal til samme sted. Men, ting tar tid, når man har mange jern i ilden :P

Ei venninne av meg kjøpte voksduk, og jeg sydde strikketøymapper. Begge to endte hos henne, da jeg egentlig liker de i stoff bedre. Hun ble jo selvfølgelig veeeldig fornøyd over å få to. Den ene mappen er ganske stor, og det er jo kjekt om man har et større prosjekt på pinnene.Et annet prosjekt jeg har hatt nå i sommer, er oppussing av kjøkkenet. Både innredning og vegger er malt, og jeg er egentlig ganske fornøyd med resultatet.
Her er et "FØR" bilde av dørene:
Og her er et par "ETTER" bilder:Mangler kun litt småtteri, så er dette prosjektet i havn, og jeg kan gå i gang med neste maleprosjekt :)
Ellers holder jeg som sagt på med ymse strikkeprosjekter, og håper at jeg om ikke så lenge har litt nytt å vise frem.
I dag derimot har det ikke blitt strikket stort.... har nemlig vært på kafèbesøk med Sissel (Itzak på HB) Nå er det maaange måneder siden jeg har snakket med henne, og det var utrolig morro å treffe henne. Vi drakk kaffe selvfølgelig, det gjør man jo på kafè, og så skravlet vi MASSE. Sissel er ei knakende kjekk jente, som jeg trives veldig godt sammen med :D Faktisk er allerede neste kafèbesøk bestemt, og da blir Bente (Sylvette på HB) med også. Gleder meg som en unge, og kan nesten ikke vente :D
Men du; nå får jeg nesten finne frem strikketøyet mitt, og strikke noen omganger før senga kaller. Ha en fortsatt fin kveld, og husk at jeg blir veldig glad om du legger igjen et aldri så lite spor etter deg:)
NÅ NÆRMER DET SEG STRIKKETREFF I TANANGER.........JUHUUUU!!!


10 kommentarer:

 1. Så mye du har å vise fram!
  Og så nydelig kjøkkene ble!
  Syns du har fått gjort kjempemye i sommer!

  SvarSlett
 2. Kjøkkenet ble jo bare sååååå fint!!! Trenger ikke kjøpe nytt når man bare trenger noen malingsstrøk for at det skal bli bra!! :D Mange fine ting du har strikka og sydd også!! :) Hvordan går det med vesten min forresten?? :) Hehe. Klem fra Nina <3

  SvarSlett
 3. Så koselig at du blogger igjen:-) Du har ikke ligget på latsida ser jeg - så mye fint som du har strikket og sydd. Jeg ble helt misunnelig på kjøkkenet - nesten rart at maling kan gjøre sånn forskjell - knallfint!
  Ønsker deg ei fin uke videre. Blogging skal være lystbetont så jeg synes ikke du skal føle noe press om å ha innlegg hele tiden.

  SvarSlett
 4. Herlighet så mye fint du har gjort. Dette med kjøkkenet er jo også helt fantastisk. Jeg hadde samme kjøkken og hev det rett ut. Tenkte og male det, men ingen som orket her i huset å ta på seg jobben. Tenker ennå på det fine kjøkkenet som for rett på fyllingen.
  Så flink ha du hvertfall vært. :))

  SvarSlett
 5. Hyggelig at du er på blogg igjen, vet selv det ikke er så lett innimellon alt annet. Har lagt deg til i min blogg og fulgt med din en stund, men tror ikke jeg har kommentert noe tidligere. Du har alltid laget så mye fint. Det har du denne gangen også. Kjøkkenet ble helt utrolig flott. Ser nå at det er håp for vårt kjøkken også. Grått var er heldig valg!
  Ser du skal til Tananger, kanskje vi snubler over hverandre der, større mulighet nå ettersom det ikke blir over 1000 deltakere.
  Ha en fortsatt fin uke ;)

  SvarSlett
 6. Jeg synes sannelig du har vært flittig jeg. Du har laget mye fint.
  Koselig å se innom deg igjen.

  SvarSlett
 7. Duverden så mye flott du har laget, du har virkelig vært flittig!
  Og kjøkkenet ditt ble kjempeflott med "nye" dører!
  God helg!

  SvarSlett
 8. Hei på deg. Var på besøk hos Tintin44 som fortalte om bloggen din og da måtte jeg jo innom med en gang.
  Flott strikking og herlig nyoppussa kjøkken :D Du er kjempeflink.
  Kommer innom igjen jeg, og kanskje vi sees i Tannanger, bare 2 uker igjen.Gleder meg veldig:D

  Ha ei flott helg :D

  SvarSlett
 9. Du har nå jaggu produsert du da!! Kjøkkenet ble rålekkert!!

  Ja nå er det bare ca 1,5 uker til treffet, har vist litt å gjøre eg da!!!*tørker svette* hehe

  Kos deg så snakkes me neste torsdag!!

  Klem Vibbedille ;))

  SvarSlett
 10. Kjøkkenet er ordentlig lekkert. Du har gjort en fantastisk jobb.

  SvarSlett