mandag 30. august 2010

UFO-samling...

Noen samler på frimerker, mynter, servietter osv., men hos meg er det visst UFOer det samles på. Hadde en liten gjennomgang av de kurvene som var lettest tilgjengelig, og jeg må jo innrømme at jeg ble noe rystet over mengden med påbegynte saker jeg fant. (Og det finnes mer i rotet mitt, vær du sikker) Innser jo at jeg må innføre en kraftig "starte på nye prosjekt" stopp, og heller gjøre ferdig det som allerede er på pinnene. Så ved å dokumentere disse UFOene her inne på bloggen min, håper jeg på å få ting ferdig.

UFOene i samlet flokk:P


Marius-genser som bør være ferdig før jul.


Ishbel-sjal, som hadde vært kjekt å bruke nå som det blir kaldere dager.

Multnomah-sjal, som også hadde varmet godt utover.

Woodstock-vest, som Nina bestillte i sommer:P

Mobilpung til Cathrine?


Genser til Anders som det ikke er så fryktelig mye igjen på.


Kragejakke fra Nøstebarnboka. Kunne jo vært kjekk til vinteren, kanskje!


Noget Der Ligner-sjal. Startet vel på dette for et par år siden tenker jeg, så det skal prioriteres litt nå.

Tappan Zee cardigan. Denne har jeg strikket jevnt og trutt på i sommer, og heldigvis er det ikke mye som gjenstår før den er ferdig.

Central Park Hoodie. Denne startet jeg på i romjula, har igjen et forstykke og ermene, samt hetta, så er den klar til montering.

Nok en mobilpung, som kanskje blir til Cathrine dersom den lenger opp blir fiasko.

Ja, da var "syndene" min bekjent, så da er det bare å ta pinnene fatt og strikke i vei!!! Skal dokumentere etterhvert som jeg får ting ferdig.
Var jo som sagt på strikketreff i Tananger for ei drøy uke siden. Har ikke fått skrevet noe om dette, så da tar jeg det nå. Som vanlig hadde Vibbedille ordnet slik at det ble en uforglemmelig helg, gleder meg allerede til neste år. Sparebøsse er ordnet, slik at man har nok penger å rutte med;) Av hensyn til at noen ikke vil ha bilde av seg publisert, lar jeg vær å legge inn de jeg tok. Tar heller med et bilde av det lille jeg handlet denne gang. Synes jeg var flink, for det var såååå masse jeg gjerne skulle handlet. Men denne gangen handlet jeg i allefall mest garn til bestemte ting, blant annet litt som skal bli til noen sjal etterhvert, en materialpakke til votter (spunnet garn av hundepels), garn til ei jakke, og så ble det litt bare for å teste garnet da:)

Denne materialpakken fikk jeg av Niko, da vi ankom hotellet. Så etterhvert skal jeg prøve meg på å strikke Tranøyvotten. De er skikkelig flotte, for Vibbedille fikk et par ferdigstrikkede.
Ja, ja, får vel sette meg godt til rette med kaffekoppen, og UFOene mine jeg da, og så satser jeg på å blogge ferdige saker neste gang:))
Ha en feiende flott mandag da dere;)
OMG, nå glemte jeg jo å fortelle at vi klarte å sette verdensrekord i antall strikkende. 984 personer strikket samtidig i 20 min. Virkelig litt av en opplevelse å ha vært med på noe slikt. JUHUUU!!!

2 kommentarer:

  1. Huff og huff. Du er veldig modig som tør å publisere dette. Jeg har nok en del Ufoer liggende , men i motsetning til deg blir de ikke publisert i frykt for ikke å få de ferdig. Lykke til med mye godt arbeid. :))

    SvarSlett
  2. Jøss - du er ikke arbeidsledig på ei stund, men det er vel ingen av oss:-))Høres ut til å ha vært et hyggelig strikketreff.

    Ha en flott mandag du også!

    SvarSlett