onsdag 11. august 2010

Garnfarging

Har hatt planer om å farge garn i hele sommer, men tiden har liksom ikke strukket til. I går derimot, bestemte jeg meg for at NÅ skulle det farges. Ett kilo garn av ymse kvaliteter ble hentet frem fra lageret med ufarget garn, farge ble bestemt og så var det bare å sette i gang. Ble egentlig overhodet ikke fornøyd med fargingen, selv om det i og for seg ser ganske greit ut der det ligger. Ble noen ekstremt sterke farger her og der, og hvordan det vil ta seg ut i et strikkeprosjekt, vel det gjenstår å se.
Her er i allefall resultatene:

Dette er tre ulike garnsorter, farget med brent oransje. Det nederste hespet ble i grunn ganske fint, der er sjatteringene mere jevne.


Dette er fem hesper med Baby Alpakka DK weight, farget med Purple. Fargen er noe mørkere i virkeligheten, men med kun mobilkamera, er det ikke lett å få bra bilder. Noe ujevne sjatteringer her, men kanskje kan det brukes i et eller annet prosjekt.

Ble jo litt ergelig når det ikke endte slik jeg så for meg, men prøver nok igjen en av de nærmeste dagene. Må bare bestemme meg for hvilket garn jeg skal prøve med, og hva slags farge. Er jo veeeeldig glad i lilla da, men burde kanskje vurdere litt andre farger også ;)

Ellers strikker jeg da litt innimellom også, har startet på litt julegaver faktisk, selv om samvittigheten gnager over allt det jeg har startet på som jentene mine skal ha. Slik som mobilveska og sykkelsetetrekket til deg, Cathrine og vesten til deg, Nina. Huff og huff, nå må det skjerpes her altså. Tror jeg skal samle allt slikt i en kurv, og så ta noen omganger på alle tingene hver dag. *nikker* Da må jo ting bli ferdig til slutt:P
Da er jo kvelden satt for meg, skal finne frem en egnet kurv til å samle noen prosjekter i, og så er det jo bare å sette i gang:D

Du får ha en flott kveld videre med det du måtte bedrive, og du; ikke glem at jeg syns det er koselig at du stikker innom bloggen min:)

I morgen er det en uke til jeg setter meg på flyet til Stavanger, og årets høydepunkt!!! JUHUUU

6 kommentarer:

 1. Garnet ble helt nydelig det.

  SvarSlett
 2. Så spennende med garnfarging! Det har jeg aldri prøvd. Ut fra bildene du viser så synes jeg fargene ble fine jeg, og ja, jeg gleder meg til å se hva du gjør med hespene:-)

  SvarSlett
 3. For et nydelig garn. Det ble jo kjempeflott. Artig med garn du ikke helt vet hvordan blir !

  SvarSlett
 4. Mulig bildene lyver, men jeg synes det så spennende ut. Blir gøy å se hvordan det blir i ferdige produkter.

  SvarSlett
 5. Nydelige farger synes nå jeg:)

  SvarSlett
 6. Der var du jo! Jeg håper du forstår at jeg er veldig glad for hjelpen med garnet så jeg kunne ferdigstille koften til slutt? Jeg sendte en liten oppmerksomhet i høst (tror jeg det var, langt på overtid i alle fall) så håper den kom frem! Jeg var så usikker på om det var rette adressen! Er det noe du trenger/ønsker i fra Sandnes? Jeg står i gjeld til deg enda!
  Godt nyttår forresten!

  SvarSlett