torsdag 6. januar 2011

NYTT ÅR... NYE MULIGHETER... 2011

Noen dager ut i det nye året har det blitt, men ønsker dere alle som titter innom ET GODT NYTT ÅR. Året som gikk, ble ikke helt slik jeg hadde planlagt, tiden strekker bare ikke til alltid, så dette året skal jeg IKKE legge lista så høyt, men heller ta ting litt på sparket og gjøre bare det jeg har lyst til på håndarbeidsfronten. Har konfirmant til våren, så mye tid vil nok gå med til forberedelser fremover. Derfor planlegger jeg heller ingen altfor store prosjekt hverken på pinner eller foran symaskinen.

Bestemte meg en gang for at alonger, DET skal jeg IKKE melde meg på mer, for det klarer jeg jo ikke å fullføre allikevel. Meeeen, så var det den viljen da, ikke alltid den er like sterk! Har nå klart å melde meg på noen allikevel, nemlig Lille Rosin's kalender og ingen bønn alongen, begge inne på HB. Og så var det en kjole der inne som Irenesol startet en slags along på, og da hang jeg meg på der også. Kjolen får jeg imidlertid ikke startet på ennå, for garnpusheren min hadde ikke nok av garnet på lager. dette regner jeg med er bestilt nå, så da er det bare å vente på telefon.

Nå er det ingen krise at jeg mangler garn til denne kjolen da, for jeg har da annet å strikke på. Holder på med monsterbukse til eldste barnebarnet, og håper den blir ferdig denne uka. Så er det minste barnebarnet som skal ha slik bukse også. De er jo bare såååå kule, men gruer litt for påsying av tenner og øyne. Maskesting er ikke det jeg har gjort mest av, nemlig.

Som nevnt, er jeg med på to andre alonger, og har strikket ei baskerlue i Lille rosin's kalender. Strikket den i Alfa fra lageret mitt, men likte ikke helt resultatet. Mulig pga. fargen. Denne lua går også inn i ingen bønn alongen, siden den går ut på å bruke av lager og ikke kjøpe. Kjøper man garn, må man trekke ifra på mengde oppstrikket garn fra lager.
Her er et bilde av lua, kjapp "være på strikkeskravlebesøk"strikk. Angrer litt på at jeg ikke strikket til garnet var oppbrukt, sitter nå igjen med en rest på 30g garn. *klasker meg sjøl i panna* Ja ja, får legge det i restekurven, og satse på at det blir resteteppe en vakker dag ;)

3 kommentarer:

 1. Du er så flink mamma:)Gleder meg til monsterbuksene er ferdige, de blir de kuleste noen sinne :D

  SvarSlett
 2. Koselig blogg du har. Har vært innom flere ganger, og finner bestandig noe fint:-)
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 3. Hei på deg. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :D
  Vil nå bare få GRATULERE deg som vinner av 10 000 besøkende trekninga hos meg:D
  Send meg adressen din til : farn-ber@online.no så skal jeg sende pakke til deg.
  Blogger om dette i morgen, nå skal jeg ta natta :D

  SvarSlett